Urdålig på att blogga

Sorry sorry att jag har varit så dålig på att blogga haft fullt upp med massa roligheter nu när vi båda har varit lediga tillsammans i två veckor så härligt.
Det har varit full rulle var dag den enda dagen vi har tagit det helt lungt är idag pga att älskling inte mår helt hundra. Det enda vi har gjort idag är städat ut julen och handlat mat annars har det varit mycket soffsittande tyvärr lång tråkigt efter en hel dag.

Igår kan man säga att vi hade "Öppet hus" det börja med planerat besök från Anna och Linus, Peter och Martina och barnen de va nyfikna på hur vi hade fått de. Sen därefter planerade jag och älskling att vi skulle ta en promenad pga solen sken så mysigt och när vi byta om så ringde älsklingskusin och ville hälsa på så vi sköt fram vår promenad trodde vi men efter ett tag så ringde sebbe och Johanna också och ville komma på besök. Vi tycker det e så trevligt med oväntade besök gör absolut inget att vi inte kom ut på en promenad. Sen på kvällen var det dax för planerade gäster Johanna och Danne, Elin och Henke och lilla Annie, jag gjorde kycklingwok till oss och testa göra pannacotta för första gången och det var mycket lättare än va jag trodde.
Sen spela vi ett spel som de hade tagit med som var riktigt roligt, sen efter det så leta vi upp vårt Galen panna spel som e hur rörigt och hur svårt som helst inget så roligt. Men lilla Annie var tvungen att osså testa spelat
Lite bilder här nedan på hur vi alla såg ut

            Detta var den bästa bilderna Jag och johanna kom inte med på bloggen för det blev inga bra bilder och älskling fota vi aldrig för han var bara regler läsare för vi fatta verkligen bara nadda av detta spel.

I morgon är vår ledighet slut tyvärr men den har verkligen varit behövande.

Vi hörs snart ska försöka bli bättre på att blogga

Kommentarer
Postat av: Johanna

Så tuffa bilder:) Ni har verkligen fått det jättefint i ert hus:)

2009-01-06 @ 20:01:38
URL: http://johannapiledahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0