Chokladbullar och en STEN genom fönstert

Satt och blev sugen på chokladbullar så jag var tvungen att ta och göra några :=) Men rätt som det var hoppa jag till av rädsla det small till och krasa lite glas.
    Jag titta ut till älskling som klipper gräset men han reagera inte med hörlurar i öronen så jag gick till badrummet som det lät ifrån och det första jag såg var att fönstert var trasigt och därefter såg jag en stor sten som ett värmeljus ungefär... så jag fick springa ut till älskling som inte hade märkt något och nu är han ute och klipper färdigt gräsmattan och därefter får vi laga fönster och sen får vi väl byta en ruta :=( onödigt  
    Men sånt är livet nu kan ju älskling "jona" (eller hur det stavas) min pappa som för någon vecka sedan lyckas få en sten rätt på en förbipasserade bilruta också när han klippte gräset....
 
Hoppas inte fönstert kommer kosta rent för mycket.......onödiga pengar hade man kunnat ha till annat

Men mina chokladbullar blev goda i allafall synd att vi bara hade flytande magarin hemma så de blev lite lösa...men e man sugen på något som gravid är det så gott och äta det sen :=)

Ha en bra kväll


Inskrvning

I dag fick älskling sluta tidigare för vi har varit på inskrvning allt gick jätte bra, synd bara att man måste byta Barnmorska för hon ska sluta jobba i Ystad

Jag fick reda på att jag får lov att äta postafen mot illamåendet och köra bil samtidigt som det står på förpacningen att man helst ska låta bli, men så som vi bor är det ju omöjligt att låta bli att köra. Så direkt i eftermiddag när vi kom hem tryckte älskling i mig en sådann och nu får vi se om det hjälper hoppas det :=)

Nu ska vi snart grilla men så klart inte kött för det gillar inte jag nu när jag är gravid så det får bli fisklåda på grillen. mmmmm

Känns bra att vara inskrven, nu ser vi framemot det första ultraljudet måndagen efter midsommar :=)

Ha en bra måndagkväll

Kramar

Illamåendet är tillbaka :=(

Ja i Tisdagsmorse kom det från en klar himmel och har i stort sätt fortsatt sedan dess, känns som jag bara gnäller och känner mig allmänt tråkig. Måste prata med BM om detta på inskrvingen på Måndag se om det finns något att ta för detta, men samtidigt så vill jag inte äta massa tabletter.

I tisdags tog jag mig i allafall i kragen och åkte till Nova med Johanna och Johanna och lilla Ofelia kändes lite bättre att komma hemmifrån men resten av veckan har jag typ levt i soffan :=(

Ikväll blir det bara ännu en hemma kväll, min underbara älskling är och handlar nu och ska sen göra hemmagjorda köttbullar medans jag ligger här i soffan och känner mig handikappad för så fort jag reser mig så blir jag kräkfärdig.

Idag är det exakt 12 veckor sedan jag blev gravid och vi längtar så inneligt efter detta lilla barn. Jag vill bara att du ska komma ut och hälsa på oss men det är bäst att du ligger i min mage ett bra tag till men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

I morgon kväll ska vi på en större betalfest ska bli trevligt men tycker att det är synd att det är samma dag som crusingen fär då missar man den årliga grillningen och att titta på allt folk...

Ha en mysig fredag kväll

Gravid :=)

Nu släpper vi nyheten här på bloggen osså. I nov-dec ska vi bli lyckliga föräldrar, vi är i v. 12 nu och jag börjar äntligen må lite bättre fast vågar knappt säga det för då blir jag kanske dålig igen :=) Jag har inte mått alls bra i ca 6 veckor har nästintill varit sängliggande och mått piss, men det är tur att det är pga något posivit.
 
Nu vill jag ha en ny blogglaute eller hur det stavas :=) Vet ni någon som kan hjälpa till mot en billig peng så säg bara till :=) Vill ju ha en fin blogg nu när man går och väntar på något gott.

Vi är jätte glada över detta och längtar sååå mycket så det inte går att beskriva............har så mycket att planera nu härligt.

På Måndag ska vi på inskrivning hos barnmorskan ska bli kul :=)

Ne nu ska jag klappa magen lite och titta på tv samtidigt

Kramar

RSS 2.0