Sjuk

I går kväll kände jag att jag hade lite ont i halsen, gick och la mig i tid för att jag var beredd på att jobba idag. Men kl 12 inatt vakna jag och hade fruktansvärt ont i halsen, men somna om igen efter ett tag. Men vakna igen vid 5 tiden och kände samma smärta och besluta då att inte åka till jobb och det var nog tur för nu senare känns det som jag har feber osså. Suck vf ska det vara så här nu......

Hoppas det snart går över är så drygt och bara ligga hemma........Men ett måste för att bli frisk!


Tisdag :=)

I morse när jag vakna så hade det snöat :=(       tur det töabort fort.....

I dag har jag och Johanna P. tagit en mysig fika på snuggles det blev en god vaniljbulle och en kopp te där efter gick vi en mysig promenad lite blåsigt men annars var det ganska skönt. Tack Johanna för en mysig eftermiddag.

Ikväll ska vi bara vara hemma och ta det lungt jag börjar tycka det är tråkigt att bara vara hemma på kvällarna, jag vill att det ska vara varmt och skönt så man kan grilla och åka och köpa en god glass på jakten. Längtar så......

Imorron och på Torsdag ska jag jobba tidig tur och på tors eftermiddag ska jag träffa Charlotta och ta en fika ska bli kul var så länge sedan vi sågs.

Ha en skön vecka

( Jag höll vad jag lova Johanna att jag skulle blogga idag, jag vet jag är urkass på det och stavar och sammansätter som en kratta. Hoppas ni står ut med att läsa i allafall får skylla på min lätt dyslexi :) 

STOR DAG :=)

Idag har älskling blivit Farbror och jag "Faster" till Lillsessan :=) Sebbe och Johannas lilla flicka har kommit så stolt och glad för deras skull. Vill så gärna träffa er men man får lugna sig pga besöksförbud på Bb.

Älskling har även namnsdag idag grattis du är mitt allt

Idag är det verkligen en underbar dag!
 
Vi håller på och bygger på vårt blivande sovrum som börjar närma sig som tur var längtar så.

Även igår hade vi fullt upp med byggande och sen blev det middag och melodifestivalen hos mina föräldrar super trevligt.

Ne nu ska jag slappa lite älskling har fortfarnde inte gett upp byggandet men han får gärna fortsätta :)

Många kramar


RSS 2.0