Vår lillla älskling :=)

Helgen har varit trevlig :=)
I fredags blev det en lugn hemma kväll med Wallander filmen kurieren som var så där.

I Lördags hjälpte älskling att lägga golv hemma hos Linus och Anna och jag och Anna och lilla Gustav tog oss en tur till Ystad jätte mysigt. Sen på kvällen blev det en god köttfärspaj hemma hos Anna o Linus.

I Söndags skulle jag egentligen på aloe vera party men helt plötsigt fick vi gäster på förmiddagen istället för eftermiddagen så därför fick jag hoppa över partyt :=( men det kommer nog fler gånger.
   Sen i söndagskväll var Kristoffers syster här och berätta att vår lilla bebis i magen ska få en kusin i April så roligt. Blir mycket kusiner på en gång för Ofeila och vår lilla blir det ju bara ca 8 månader mellan. :=)

I går var Sebbe här och hjälpte Kristoffer att gjuta badrumsgolvet/vardagsrumsgolvet och Johanna och Ofelia var här och höll mig sällskap alltid lika trevligt synd bara att det är så sällan vi hinner träffas.
   Igår var vi även på ultraljud och hälsa på vårt lilla mirakel längtar så tills du tittar ut vill så gärna pussa och krama om dig vår lilla älskling :=) Men du får ligga i magen ca: 7 veckor till och växa till dig det sista :=)
   Sen igår kväll kom Sebbe o Johanna igen och min Mamma och åt natchostallrik med oss och mamma var snäll och sydde om vår gardin vid den nya trappan så fint det blev.

Hoppas ni osså har haft en kanon helg, själv har vi haft ganska fullt upp.

Många kramar

Miranda nallen




Miranda nallen har alltid varit min lilla favorit :=) Idag när jag var en snabbis på stan så såg jag en barnvagn med Miranda lakan i så otroligt gulligt. Har sök på internet men hittar inte lakanet någonstans är det någon som vet vart man kan köpa det? Vill ju ha det till vårt lilla hjärta.

Idag har jag som sagt varit en snabbis i stan och byte en tunnika som jag köpte häromdagen men ångra mig och vill inte ha den. Har även städat här hemma alltid skönt att ha nystädat när det blir helg :=)

Igår var Sebbe o Johanna och lilla Ofelia här så trevligt att träffa er synd bara att det inte blir lika ofta som innan.

I kväll ska vi äta middag hos Sara och Anders och imorgon är det först dax för jobb och sen ska vi ut o äta med våra underbara vänner.

Trevlig fredag kväll på er :=)

Beställt vår drömbarnvagn



Nu har vi gått och drömt om denna barnvagn länge nog och tog beslutet och beställde den igår kväll och längtar redan nu tills den kommer. Vi är så nöjd med vårt val :=)

Det här vita tyget som ni ser e utfällt på liggdelen går att fälla in, det är bara kronans designade solskydd. Får även med en babysiter med vagnen för att i "mama´s gravidbibel" tidning fik man en kupong på det och det kan säkert vara bra ha :=)

Nu ska jag drömma vidare om min barnvagn :=)

Ha en mysig dag

Var ett tag sen jag blogga......

Hej :=)

Nu ska jag nog försöka ta tag i min blogg igen :=)

Nu har vi gått så långt som v.31 i graviditen och idag var vi hos BM på rutinkontroll och allt såg bra ut :=) Har fått tid till både föräldrarutbildning och vattengympa nu ser så fram emot detta och längtar så tils den lilla tittar ut :=)

Har börjat få små sammandragningar nu, så jag ska försöka få havandeskapspenning nu och bara vara hemma och vila. Fast jag i och för sig inte har haft så mycket jobb på sistone men man vet aldrig när det blir mer igen.

Jag vill få en fin blogglayout men har ingen anning hur man fixar det själv så jag får nog ta hjälp av någon först bara fixa några fina foto till det, vet ni någon bra så medela mig gärna.

Ha en kanon dag i solen så hörs vi.

Kramar


RSS 2.0