1 Dag över tiden :=) Undrar när du känner dig redo lilla älskling

Idag har jag gått över tiden med en dag tänk bebisen kan komma vilken sekund som helst.

Idag tar jag det ganska så lungt var ute innan och städa och dammsuga lite i bilen men det blåser ju så himla mycket så det var inget härligt väder och vara ute i så jag gick in istället och gjorde mig en kopp te och varma mackor.

Älskling vill helst ha badrummet färdig kaklat innan bebisen tittar ut :=) Ush så länge änner inte jag för att vänta för först ska det fuktspärras och sen ska det då kaklas så innan helgen kommer vi inte ha börjat kakla i allafall :=) och sen räknar han på att kaklingen tar 3 dagar så nej tack gärna bebis innnan kakling. Men älskling tycker att det hade varit skönt att ha klart innan och det kan jag ju osså förstå men jag vill inte gå över så mycket.

Nu ska jag se om det finns något att se på tv och slappa lite

Kramar

4 dagar kvar ........ undrar när lilla älsklingen kommer :=)

Idag är det bara 4 dagar kvar till det beräknade datumet.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt också har jag handlat lite till helgen allid gott att ha ny mat hemma till helgen ju. Känns som man bara går och väntar på sin lilla älskling nu men den får komma när det känns rätt :=)

Ikväll ska vi till en godvän till Kristoffers familj och äta Gåsamiddag, ska bli riktigt gott. Väntar bara på att älskling ska sluta jobba men hyresgäster är ju hyresgäster tyvärr suck. Känns som Kristoffer kommer försent ditt så jag får väl åka ditt i tid själv inte så kul.

Helgen består av massa byggande i badrummet och hemma mys och på söndag ska vi fira min mamma som fyllde år häromdagen. Om det inte blir en BB tur man vet ju aldrig när det inträffar :=)

Ha det kanon

Kramar

5 dagar till beräknat datum :=)

Idag är det bara 5 dagar tills vårt lilla hjärta är beräknat. Vi längtar något otroligt mycket vill ju ha dig här nu vårt lilla hjärta.

Funderingarna går hela tiden på vilken dag blir det? Kan ju verkligen hända närsomhelst men jag kan inte säga att jag känner något mer än lite små mensvärkar.
    Men om älskling får som han vill så vill han att bebisen ska komma tills imorgon för då slipper han en sak på jobb som han inte var så sugen på inte alltid lätt med gnälliga hyresgäster. Men lilla härtat är så välkommen när det nu vill komma till oss ta den tiden det behöver :=)

Jag är riktigt dålig på att blogga, men jag tycker att det är kul men har så svårt för vad jag ska skriva.

Ska snart köra till Marie och fika med henne alltid lika trevligt.

Ha en underbar dag

Många kramar

RSS 2.0