Födelsedag

Hipp hipp hurra idag är det min födelsedag :)

Har bara varit hemma idag och tagit det lungt har satt upp våra nya gardiner som blev hur bra som helst tror jag om det inte blev för rosa men vårfärgat e det i allafall

Ikväll kommer det lite fika gäster hit så jag har gjort en dumle kladdkaka som vi får mumsa på :)

Har bestämt mig för att försöka gå ut och gå en runda var dag och se om jag blir något piggare av det för jag e så vintertrött och vill bara ha våren här. Så nu får jag väl ta en promenad för det har jag inte gjort idag.

Ha en bra dag

Fika med Johanna

Idag tog jag och Johanna oss en fika på snuggles alltid lika gott. Jag var även en runda hos frissan och klippte till luggen alltid lika kul för Emelie är så duktig på att klippa man blir lika nöjd var gång.

Idag har jag även beställt scrapbooking matrial till mitt hus album om vår hus renovering. Blir nog bra när det blir färdigt älskar ju tilda kollektionen.


Fira födelsedagen

I går fira vi min födelsedag med min familj och Kristoffers familj, mycket trevligt. Tack för alla fina presenter super nöjd med allt.

I veckan fyller jag år men vet inte mer annars vad som händer i veckan. Känns som det e rätt slöt tyvärr tråkigt.

Många kramar

Fick tårar i ögonen

 Denna underbara häst har flyttat till Royne Zetterman och ska börja träna och tävla Internationellt. Denna häst kom jag i kontakt med när Sussi och Henrik fick hem honom då var han nog knappt 3 år och en vild stor pojke ja han var stor redan då, det var många som hade respekt för honom (Mina föräldrar var lite oroliga när jag hade hand om honom). Jag fick i uppgift att krama och pussa och borsta denna killen så han blev lite social med människor eftersom han mest bara hade gått i en hage och käkat gräs. Det gjorde jag mer än gärna vi gillar verkligen varandra han och jag:) 

Under den tiden så träna han även löshoppning och Sussi och Henrik höll på att rida in honom osså, redan på löshoppningen kunde man se att denna hästen kan gå långt han ÄLSKAR verkligen att hoppa på den tiden hade vi även problem att behålla honom i hagen han hoppa över allt vad staket heter ibland kom han hem springande på grusvägen från de stora hagarna.

Sen därefter så har han haft många framgångsrika år tillsammans med familjen Nord men nu har han flyttat till nya framgångar och jag är helt säke  och har alltid varit, denna killen kommer gå långt han ÄLSKAR verkligen detta gör alltid allt för sin ryttare

Lycka till pojken jag kommer följa dina framgångar

Det är inte ofta man skriver två inlägg samma dag men jag var tvungen att skriva av mig när jag fick höra detta idag. 

Sjuk vecka

Denna veckan har bara varit att ligga på soffan. Börja med i Måndags för att älskling va hemma och va sjuk så vi tog det lungt och la i soffan hela dagen sen i Tisdags börja jag känna mig kass så jag la på soffan hela förmiddagen sen på eftermiddag var jag på ett möte också stor handla jag.
 
Men i Onsdags vakna jag och mådde riktigt kass fick hög feber framåt middag och var helt liggande både igår och i förgår. Men idag mår jag mycket bättre och ska snart ta tag i och städa här hemma så skitigt det blir när man e sängliggande i en vecka jag hatar verkligen en liten dammtuss och nu känns det som hela huset e en STOR dammtuss.

I helgen ska vi ha gäster först imon så ska kristoffers kusin med flickvän komma på middag och på Söndag ska vi fira min födelsedag för jag fyller ju år på Onsdag :)

Jag längtar så tills våren, älskar allt som innehåller våren första grillkvällen, värme, sol man blir så pigg och mycket mycket mer. Ska köpa tulpaner imon så man får lite vår fint här hemma och snart hoppas jag att mina rosa gardiner kommer med posten okså.

TREVLIG HELG


Nästan inget blev som det skulle denna helg :(

I går ringde älskling från småland och väckte mig och sa att han mådde riktigt kass hade hög feber och kändes sig kass. Så han va inte med ute och jaga med dem andra och han orka inte köra hem iheller så han har fått sova där tills idag och ligger fortfarande sjuk och väntar på att de andra ska ha jagat klart så han kan åka med min pappa hem.

Tråkigt att det skulle bli så här just denna helgen pga att vi firar 6 år idag och skulle varit på Ystads saltsjöbad på spa men det fick vi ställa in tyvärr. Men vi får väl spara det till någon annan gång och ha det framför oss istället.

Älskling jag älskar dig mer för var dag, kan inte beskriva hur mycket


Biobesök

Denna veckan har varit rena lyxen med bio besök, älsklings familjeföretag har bjudit alla deras hyresgäster på bio det fanns tre filmer och välja mellan på två dagar så igår såg vi "Allt flyter" som var sådär och idag såg vi "Vi hade iallafall tur med vädert igen" som var mycket bättre.

Mycket bättre att se bio i Tomelilla än vad jag trodde, satt på "vipp platserna" där det va riktigt goa fåtöljer som man kunde höja och sänka ryggen och få fotstöd.

Mamma var med på bion också så jag följde med henne hem för älskling är på jakt i småland så där e min pappa osså vi ska laga go mat och se "Vi hade i allafall tur med vädert" 1an alltså måste se den osså jo.

På Söndag ska jag och älskling på spa för då har vi varit ihop i 6 år känns absolut inte som så länge.

Trevlig helg alla

Urdålig på att blogga

Sorry sorry att jag har varit så dålig på att blogga haft fullt upp med massa roligheter nu när vi båda har varit lediga tillsammans i två veckor så härligt.
Det har varit full rulle var dag den enda dagen vi har tagit det helt lungt är idag pga att älskling inte mår helt hundra. Det enda vi har gjort idag är städat ut julen och handlat mat annars har det varit mycket soffsittande tyvärr lång tråkigt efter en hel dag.

Igår kan man säga att vi hade "Öppet hus" det börja med planerat besök från Anna och Linus, Peter och Martina och barnen de va nyfikna på hur vi hade fått de. Sen därefter planerade jag och älskling att vi skulle ta en promenad pga solen sken så mysigt och när vi byta om så ringde älsklingskusin och ville hälsa på så vi sköt fram vår promenad trodde vi men efter ett tag så ringde sebbe och Johanna också och ville komma på besök. Vi tycker det e så trevligt med oväntade besök gör absolut inget att vi inte kom ut på en promenad. Sen på kvällen var det dax för planerade gäster Johanna och Danne, Elin och Henke och lilla Annie, jag gjorde kycklingwok till oss och testa göra pannacotta för första gången och det var mycket lättare än va jag trodde.
Sen spela vi ett spel som de hade tagit med som var riktigt roligt, sen efter det så leta vi upp vårt Galen panna spel som e hur rörigt och hur svårt som helst inget så roligt. Men lilla Annie var tvungen att osså testa spelat
Lite bilder här nedan på hur vi alla såg ut

            Detta var den bästa bilderna Jag och johanna kom inte med på bloggen för det blev inga bra bilder och älskling fota vi aldrig för han var bara regler läsare för vi fatta verkligen bara nadda av detta spel.

I morgon är vår ledighet slut tyvärr men den har verkligen varit behövande.

Vi hörs snart ska försöka bli bättre på att blogga

RSS 2.0