Snart Advent

På söndag är det äntligen första Advent så trevligt jag längtar så till Jul.

Igår va jag och Johanna S på shoppingrunda igen vi hade verkligen hela dagen på oss och vi tog verkligen hela dagen på oss så mysigt att ha en heldag och bara shoppa och fika. Sen på kvällen så fira vi Kristoffers pappa som fyllde 65 år med en jätte god smörgåstårta från Blentarps hembageri, till och med jag som inte brukar gilla smörgåstårta tyckte dessa va jätte goa.

Igår handla jag och Johanna material till min adventsljusstake som jag har gått och planerat på nu ett par dagar och idag har jag äntligen gjort den. Så här fin blev den om man får säga det själv :)



 
Det ska bli så mysigt på söndag att tända första ljuset under en mysig frukost med älskling jag ska gå upp förre honom och baka bullar till honom i mitt nya kök :) sen ska vi ha en heldag tillsammans :)

Ha en trevlig första advent :)

Kjam


Inget ullared idag :(

Hjärtat var tvungen att jobba idag så vi får hoppa över ullared idag, vi får åka en annan dag istället. Så nu lär vi inte ha julbelysning i den nya delen i huset till Advent för här vill jag bara ha nya grejer så det får vänta till nästa vecka.

Idag ska vi äntligen sätta på våra vinterdäck glas halt ute ju

Ha det gutt/ Kjam

Trivs så i vårt nya kök

Idag har jag börjat diska alla ner packade prylar och satt in dem i skåp och lådor detta blir så bra trivs som fisken i vatten i vårt nya härliga kök. Idag ska vi bjuda Sara och Anders på middag här i köket dem e de första som ska få middag här pga att Anders har gjort så mycket för oss ställt upp till tusen tack Anders :)

Imon bär det antagligen av till Ullared för att handla nya grejor till köket med Älskling och Elias, Johanna. Det lär nog bli dyrt ska handla en massa till köket och julklappar, ny varm jacka till mig.

Här får ni er första bild på köket :)


Kaklen ser suddig ut pga det e så små kakelplattor!

Här kommer även en bild på min lugg!
Trivs så bra i lugg

Välkommen hit och titta på vårt fina kök

Köket på plats och jag har klippt lugg

Hallå

I fredags kom snickaren och då la han och kristoffer golv och det blev jätte fint, jag jobba kväll som vanligt.

Sen i Lördags jobba jag osså hela långa dagen och när jag kom hem så hade de satt upp all köksinredningen så fint kunde knappt sova den natten så nöjd jag är. Kom och titta det är så fint :)

I söndags kom Sebbe och Johanna hit och åt frukost sen drog vi alla fyra i väg till Malmö och handla lite till bygget men det tar alltid längre tid än vad man tror men efter ett tag gav jag och Johanna upp och körde till Nova och shoppa lite istället, vi tog verkligen hela deras söndag ifrån dem sorry men allt tar längre tid än vad man tror. 

I veckan har älskling haft semester och snickaren har nästan varit här hela veckan så till helgen ska vi nog kunna flytta in i köket :) ska vi så skönt och roligt

Idag ska elgiganten komma och leverara våra vitvaror nu känns allt nära tänk vi kommer kunna fira jul i det nya köket i år jag längtar så till Jul.

Har ju glömt att skriva att jag var hos frissan i Måndags och vi bestämde oss för att klippa lugg på mig det e ju den nya innefrissan nu och så jätte nöjd blev jag känns super bra

Välkomna till oss och titta på köket!!!!


Ny idé

I går gick hela dagen åt att måla i det blivande köket, hallen och grovköket men det blev klart och fint. Nu har jag kommit på en ny idé som jag är mycket sugen på, det är att köpa en schablom som det står "Carpe diem" och sätta den på väggen och måla den texten i köket det e ju i den lantliga stilen och jag tycker det e så snyggt.

Så här har jag tänkt mig


I morgon kommer en snickare hit och ska hjälpa oss att lägga golv, han ska även vara här på Lördag. Sen på söndag kommer nog Sebbe och Johanna hit och så ska Sebbe hjälpa Kristoffer och foga golvet och Jag och Johanna ska till Högestad julmarknad.

Jag ska också jobba i helgen som vanligt är jag aldrig ledig när det är helg men nästa vecka ska jag försöka vara ledig så mycket som möjligt och Kristoffer ska vara ledig hela veckan och skruva ihop köket och sätta det på plats. Nu känns det verkligen som det börjar närma sig fast man inte riktigt vågar säga det för samtidigt känns det fortfarande som en evighet.

Nu ska jag göra mig klar inför en tur in till stan


En helt ledig helg!

För engångs skull var jag ledig en hel helg vet inte riktigt när det hände senast antligen har jag jobbat på det ena stället eller det andra.

I Lördags var vår "dräng" här och hjälpte hjärtat med stall fönsterna blir nog bra när de e färdiga
Jag och Johanna P körde till Pema och handla lite pyssel men ingen av oss va jätte shopping sugna så det blev en ganska kort visit men det e alltid lika trevligt.

Sen på kvällen så blev det middag här och bowling i Tomelilla med Johanna S och Sebbe efter bowlingen blev det celtic baren i tomelilla väldigt lite bar, mycket trevlig kväll kul att bowla nu när det e höst och inte så mycket annat händer.

Igår så va hjärtat bakis :) så han palla nog inte riktigt hålla på här hemma så vi körde till Malmö till Media markt och beställde alla vitvaror till köket det blir lackad rostfritt så man inte får några fett fläckar så lätt, sen körde vi till Burlöv och köpte en kjol till mig
Därefter körde vi till Lövestad och åt Familjemiddag mycket trevligt och titta på Sebbe och Johannas porslin så fint ni kommer få det :)

Det var denna helgen, nu ska jag jobba nästa helg igen fast bara på söndag som det ser ut än så länge

RSS 2.0