Bakning, Frissan och Middag hos Elias och Johanna o lille Vilmer

Hallo

I går hade jag inget planerat på hela dagen så jag blev sugen på att baka en kaka blev vetebullar med Tranbär och Choklad. Mmmm blev så där hade behövt mer sötma.

Sen kom Älsling hem lite tidigare och vi drog till Tullklipp till Emelie där det först blev färgning för mig och sen klippning för älskling och sen blev jag osså klippning för mig, Vi blev verkligen lika nöjda som vanligt. Tur Emelie att jag övertala dig att färga mörka slingor i det ljusa, men jag lovar nästa gång ska du få färga det hur ljust du vill inför Sommaren "FÖR 10 KRONOR" kanske.     :=)

Älskling gick till Elias o Johanna när han var färdigklippt och jag gick ditt när jag var färdig lagom till middagen. Gissa vem som hade tjatat på "Helena" ohc undrat vart jag var. Jo lille Vilmer märks verkligen att han har lärt sig mitt namn evig tjat men man blir helt varm när han kallar på mig hela tiden. Barn e för goa

Idag ska vi till Kristoffers bror som fyller år idag. Grattis.

I helgen ska jag bara jobba igen gutt med pengarna och trivs så bra på jobbet ju.

Ha en bra helg

Jobbhelg framför mig

Hej!

Denna helgen innehåller bara jobb, jag börjar med att snart börja jobba idag och sen jobbar jag hela helgen och även ett lång pass på Måndag. Alltid härligt med PENGAR men jag saknar att umgås med älskling, vi är ju nästan aldrig lediga tillsammans och om vi är det så finns det tusen saker att syssla med här hemma. Men visst vi får det fint och trivs mer och mer i vårt hus. 

Nu har vi även börjat renovera lite på det som ska bli ovanvåning och vårt sovrum så härligt det ska bli att få ett MYSIGT sovrum, vårt sovrum som vi har haft nu i ett år är det bara tråkigt och KALLT, jag som aldrig har sovit i pyjamas gör det nu :=)

I går så var jag ledig och tog en tur till Malmö med Mamma och Anna blev inte mycket handlat för det är tomt i plånboken, men det var en mycket trevlig dag som avslutades med att Jag, Mamma, Anna, Maria och lilla Matilda hälsa på vår gamla häst Milena som är så otroligt söt som är nu utlånad till en liten tjej i rydsgård och hon har det super bra där :=)

Nu undrar jag vem ni är som läser min blogg, ni kan väl kommentera mer och berätta om vad ni vill mest läsa om i min blogg. 

Nu får jag ta min ny bakade paj och köra till jobbet

Ha en super trevlig helg
  

Ullared, Göteborg och Alla hjärtansdag

Fredagen tillbringa vi i Ullared och handla en del men blev ändå inte så farligt dyrt till början med. När vi hade shoppat på Gekås så ville jag och Johanna titta i Sko affärer och då gick grabbarna runt i lite olika affärer och älskling ringde mig efter en stund och undra vart vi var för han vill visa mig en sak.
Kan tänka sig det var mitt dröm köksbord som älskling hitta på 30% rea, vi dividera mycket fram och tillbaka på om vi skulle köpa det, vi hade ju ingen plats i bilen hem och snacka om att vi skulle lägga undan ett och köra och hämta det en annan dag men det kändes lite onödigt att köra till Ullared snart igen, så därför bestämde vi oss till slut för att få det till hemkörning. Så om ca 1 vecka kommer vårt nya köksbord, konstigt att man skulle hitta det i Ullared.

Efter Ullared så körde vi till Göteborg och hade inget planerat där, men vi gick ut och åt Pizza på kvällen och på lördagen gick vi en liten runda i nordstan därefter körde vi hem igen.

Väl hemma så var jag sugen på att ta en alla hjärtansdag promenad men det blev att vi körde en liten runda istället här hemma om kring. På kvällen kom Elias, Johanna och Vilmer och kristoffer gjorde en gourmet middag till oss också blev det Marängsvis till efterrätt mmmm....

I dag har älskling börjat bygga på vår ovanvånning och jag har tömt lite skräp och handlat, jag har blivit så byggtrött känns inte roligt för tillfället vill bara ha ett mysigt sovrum nu, men då måste man ju kämpa lite först.

I veckan blir det en hel del jobb...

Nu ska jag hjälpa älskling lite sen får jag väl göra mat

Ha det så bra


Länk till en tävling

Denna finna påse som Cillacottage lottar ut på sin blogg är jag med i och tävlar om. Tycker den är kanon fin. I påsen finns även en liten överraskning så var med och tävla vet ja.

Gå in på cillacottage.blogg.se och se hur du är med och tävlar. Lycka till

Massa snö

Idag är jag ledig skulle egentligen kört till Johanna, S och tagit en fika och därefter kört till Sussi o Henrik och mysa med Titti innan hon får föl. Men ärligt talet så vågar jag inte ge ut mig i detta vädert och kallar mig insnöad idag.

Barn är för härliga var nyss nere och hämta tidningen och möte grannens flicka som är ca 4 år gammal som försökte åka pulka ner för grus vägen. Men det gick inte så bra, hon sa att det var klister i snön så hon kom ingenstans.  stackars tös jag erbjöd mig att dra ner henne för backen men då blev hon blyg :=)

Bill och Bull blev kastrerade igår så de är lite slöa idag men mår förhållandeviss bra. Tycker så synd om dem de var så slöa igår när vi kom hem och bara sov och sov och kräktes även en hel del.

Snart bär det av till Ullared med Sebbe och Johanna längtar tills fredag :=)

Ha en underbar snödag


Ta dagen som den kommer

I dag ska jag ta dagen som den kommer.
 Jag har varit duktig och städat  nu i förmiddag behövs nästan göras nu varje dag nu när katterna fäller så mycket hår. Ska även snart köra till Tomelilla och veckohandla en massa mat.

I dag fick vi äntligen tag i den lilla kattungen som har sprungit här ute och varit livrädd ända sedan Torsdag, vi vet inte riktigt var den kommer ifrån men vi har våra funderingar på att den åkte med mig i motor hem från Ystad. Men nu har den lilla sötnosen fått ett nytt hem hemma hos mina föräldrar för vi känner inte för att ha tre innekatter.

I lördags var jag på tjejmiddag hos Johanna P hon bjöd på jätte goda sallader och vi sjön sing star mycket trevligt på förfesten men vad har hänt med "Lite mer" aldrig haft tråkigt där men i lördags var det urdålig musik och vad var där för folk. Hoppas det e bättre nästa gång vi ska ditt.... Tack Johanna för en trevlig kväll

I går så åkte vi med Sebbe och Johanna och titta på en bil som de antagligen ska åka till sthml och köpa en likadan och då ska vi med och fira Alla hjärtans dag där på lördag och på vägen upp tar vi Ullared ska bli så kul alltid hittar man något.

Vi fira även Marias födelsedag igår med super god soppa, Grattis på födelsedagen syster,

Denna veckan är jag mycket ledig som det ser ut idag skönt att vila upp sig lite

Ha en bra vecka

Okänd katt

Stackars liten igår när jag kom hem från jobbet så skulle jag ta in " Bill och Bull"  ( våra katter) men de ville inte gå förbi min bil och reste ragg mot bilen och när jag titta under bilen satt där en grå Kattunge. Jag fick inte in "Bill och Bull" och de satt säkert där och vakta en timme och jag gick ut och såg om den okända katten satt kvar men jag kunde inte se den. Men våra katter satt ändå kvar och vakta men till slut gav de upp och gick in i utebyggnaderna. 

Men när älskling kom hem och skulle ta in dem ville de fortfarande inte gå förbi min bil och satte sig och vakta men då kunde vi inte iheller se någon katt under bilen och till slut gick "Bill och Bull" in. Men för att vara på den säkra sidan så öppna älskling motorhuven och kolla så där inte satt en katt där och mycket riktigt så var det där den hade krypit upp, den blev livrädd när Kristoffer öppna motorhuven och sprang sin väg sen, hoppas den sprang hem med sig för vi kan inte ha en till katt!

Snart börjar jag jobba och har en långtur på jobbet och slutar inte fören 8a ikväll, men då hoppas jag att älskling har städat här hemma och gjort en god middag till mig :)

I morgon ska jag på tjejmiddag till Johanna P och sen ska vi ut till "Lite mer" ska bli så roligt att gå ut. Men först får jag jobba lite.....

På söndag ska jag slappa varit mycket jobb denna veckan och på eftermiddagen ska vi fira Syrrans fördelsedag.

Ha en bra helg nu måste jag köra till jobbet

Spa helgen

Skit vad jag är en dålig bloggare har ju inte bloggat på två veckor....

I helgen fick jag min födelsedags present av älskling en spa weekend på saltsjö baden i Ystad. Vi börja med att checka in, sen gick vi till vårt hotellrum så fint där är, därefter tog vi på våra badrockar och badtofflor och gick ner till spaet och bara slappna av så mysigt. Efter några timmar så gick vi och gjorde oss i ordning för kvällen tre rättersmiddag till förrätt åt vi Ankbröst och till huvudrätt så åt vi ryggbiff och därefter åt jag en brownie med sorbeglass och älskling tog någon Lakris mousse. Allt va super gott och hur mysigt som helst.
Dagen efter tog vi en behövlig sovmorgon och resten av dagen var vi på spaet. Jag kunde inte tänka mig att man får så mycket enegri på ett spa jag tipsar verkligen er att testa nu när alla är så vintertrötta.

På kvällen därefter så fira vi min Morfars födelsedag och jag fick visa mitt kök för alla deras vänner....... :=)

Igår så körde jag till Johanna S och hade bakad potatis med mig från Bullen och Bönan också åt vi hennes goda kladdkaka vf blir aldrig min lika god :=) Sen fick jag bege mig till jobbet för jag jobba kväll igår. Jag och Johanna hade världens plan på att vi skulle åka till Ullared idag men de hängde inte grabbarna med på så nu är nästa fredag bokad till det istället :=)

Idag kom Johanna hit och vi gjorde varma mackor och sen körde vi in till Ystad och gjorde lite ärende och fika fastlagsbullar min favorit och när vi kom hem igen somna Johanna i soffan och jag hamna framför en film.

Nu har jag och älskling nyss ätit och jag väntar på att han ska bli färdig i dushen så vi kan köra till Anna o Linus och lilla Gustav och ta en fika var ju så länge sedan vi träffa dem.

Ha det så bra så får vi se när jag bloggar nästa gång för det e ja ju inte så duktig på :=)

RSS 2.0